Twee Nederlands records verbroken

De laatste wedstrijd van het jaar 2013 vond traditiegetrouw weer plaats bij de reddingsbrigade in Weert. Deze keer deden 2 teams van Dordrecht mee bij de aspiranten. Er sneuvelden twee nationale records.

Gemengd D-team: Timo, Jop, Bo en Anouk
Meisjes D-team: Kimberly, Isabella, Meike, Chantal en Tessa

Vanaf dit jaar wordt deze wedstrijd de “Thieu Renette Memorial Games” genoemd, ter nagedachtenis aan de vorig jaar overleden, voorzitter van de plaatselijke reddingsbrigade. Nadat hier een gepaste stilte voor was gehouden, en de langs de kant zittende supporters erop gewezen waren vooral de roosters vrij te laten kon er ingezwommen worden. Even later ging de wedstrijd dan echt beginnen!

Alle onderdelen werden in teamverband gezwommen, en iedereen deed weer goed zijn of haar best. De supporters moedigden de zwemmers flink aan, maar of zij het hoorden? Het was een flink kabaal en het heeft vast geholpen gezien het resultaat:

Het gemengde team van de Dordtse Reddingsbrigade heeft de Nederlandse records op de wisselslag-estafette en de lijnredding weten te verbeteren. Ook de overige twee onderdelen werden gewonnen zodat ze met een gouden medaille richting huis konden. Super gedaan!

Het meisjes-team wist de 9e plaats te behalen, ook netjes!

De reddingsbrigade van Dordrecht heeft weer goed van zich laten horen!