Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stage Ocean Lifesaving

03 augustus 08:00 09 augustus 17:00

Flanders Coast Lifesaving Team nodigt u uit in de Surfclub De Kwinte voor een zomerstage Open Water Lifesaving. Deze gaat door van maandag 3 tot en met 9 augustus 2019.

Elke dag zijn er twee trainingssessies, behalve op zondag 9/8. We trainen ‘s morgens om 9:00 uur en ‘s avonds om 18:00 uur. De stage eindigt op zondag om 12:00 uur. Iedere deelnemer dient ter plaatste te beschikken over een eigen board en surfski, of kan dit gebruiken van zijn eigen club.

Opnieuw werd een schitterend team van ervaren trainers samengesteld met Rik Op het Veld als hoofdtrainer. Zij zullen je alle knepen van het Open Water Lifesaving zullen bijbrengen of je skills aanscherpen.

Er wordt gewerkt in verschillende groepen, ingedeeld volgens het vaardigheidsniveau van iedere atleet. Alle aspecten van het Open Water komen aan bod. Een aantal dagen is er, voor wie dit wenst een looptechniek training voorzien.

De stage staat open voor iedere Lifesaver vanaf 14 jaar, aangesloten bij een Reddingsfederatie. De Kostprijs voor deze stage is 145 Euro per persoon. Daarvoor krijg je elke dag 4 uur training van gedreven trainers op de prachtige stranden van Westende, het gebruik van de accommodatie van de Surfclub en wordt je eigen of je clubmateriaal elke dag veilig opgeborgen.

De organisatie voorziet niet in logies. Zo kan iedereen naar eigen voorkeur of budget zijn logement kiezen. Kijk hier voor mogelijkheden in de omgeving van Westende.

Wisselende Belgische weersomstandigheden, met spectaculaire wolkenhemels en grote golven werden alvast geboekt ! (Het is hier altijd mooi weer !)

Voor al uw vragen kunt u terecht bij Stef Feys via 0032 475 34 23 36 of stef@lifesaving.be

Surfclub de Kwinte – Westende

Koning Ridderdijk 100, 8434 België + Google Maps